Opleidingsschool

De Aloysiusschool is een opleidingsschool en werkt samen met de Hogeschool Utrecht. Wij bieden studenten stageplaatsen aan om te leren en ervaring op te doen op de werkplek. Studenten worden begeleid door praktijkopleiders (leerkrachten) en een schoolopleider.

Jouw stage op de Aloysiusschool?

Informatie over de mogelijkheden en beschikbaarheid van stageplaatsen kan per mail worden verkregen bij de schoolopleider Etta Smit - e.smit@kpoa.nl. Geef in je mailbericht duidelijk aan wat je vragen en wensen zijn. Vermeld het soort opleiding, in welke fase je bent, de gewenste bouw of groep, stagedag(en) en de periode waarvoor de stage gepland is. Met alle studenten voeren we een intakegesprek om te bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Wil je stage komen lopen op de Aloysiusschool, dan moet je in het bezit zijn van een geldige VOG-verklaring (Verklaring Omtrent Gedrag) of deze aanvragen voorafgaand aan je stageperiode.

Voor schooljaar 2020 -2021 zijn helaas geen stageplaatsen meer beschikbaar.