Opleidingsschool

Onze school is een opleidingsschool. We plaatsen jaarlijks studenten van Hogeschool Utrecht van alle leerjaren en soorten opleidingen. Als er na plaatsing vanuit HU nog leerwerkplekken vrij zijn, stellen we deze beschikbaar voor studenten van andere opleidingen. Bij ons op school draai je gelijk mee als teamlid. Je krijgt volop ruimte om in de groep aan de slag te gaan, les te geven en onderdeel te kunnen zijn van de school als geheel. We verwachten dat je zoveel mogelijk deelneemt aan activiteiten die plaatsvinden op school en dat je een actieve rol speelt. Je bent bijvoorbeeld bij overlegmomenten, je kunt deelnemen in een leerteam en bent waar mogelijk bij gesprekken met ouders. Valt een studiedag op je stagedag? Ook dan ben je van harte welkom.

De meest belangrijke begeleiding wordt verzorgd door de praktijkopleider, in samenwerking met de clusterschoolopleider: Etta Smit. Zij is contactpersoon tussen opleiding (HU) en school. Zij begeleidt en beoordeelt vanuit haar rol de studenten en verzorgt informatie en eventuele bijeenkomsten voor studenten en praktijkopleiders. 
Om de continuïteit en kwaliteit van het opleiden te waarborgen zijn er binnen de KPOA 4 cluster-schoolopleiders aangesteld waar Etta er één van is. De praktijkopleiders en de clusterschoolopleider zijn getraind en ervaren in het geven van feedback, feed up, feed forward en in het begeleiden van leren op de werkplek.

Ben jij student en wil je stagelopen bij ons op school of wil je hier meer informatie over?
Neem dan contact op met Etta Smit e.smit@kpoa.nl.  Zij vertelt je er met plezier meer over.

 

Download onze schoolgids!  Schoolgids 2023-2024

Aloysiusschool
Dupontplein 14
3817 DV Amersfoort
Bekijk op de kaart