Aanmelden

Nieuwe ouders nodigen wij graag uit voor een centrale rondleiding. Tijdens de rondleiding maakt u kennis met de dagelijkse praktijk. U krijgt algemene informatie over onze school en ons onderwijs. Op deze manier kunt u de sfeer proeven. Er is ook gelegenheid om vragen te stellen. De rondleidingen worden gegeven op onderstaande dagen en zijn van 9.00-10.00 uur. Om u aan te melden voor een rondleiding kunt een mail sturen naar aloysiusschool@kpoa.nl. Vermeld hierbij uw naam en telefoonnnummer, de naam en geboortedatum van uw kind en op welke dag u wilt komen.
Note: in verband met de aangescherpte coronamaatregelen hebben wij het aantal ouders op deze ochtend beperkt tot 2 (dat kan een ouderpaar zijn of 2 ouders uit verschillende gezinnen).

Vrijdag 8 januari 2021
Woensdag 10 februari
Woensdag 7 april
Vrijdag 21 mei
Woensdag 16 juni

Op de Open Dag op vrijdag 12 maart 2021 bent u welkom tussen 9.00 en 11.00 uur.
Ook hier geldt dat wij afhankelijk van de ontwikkeling van het coronavirus nog zullen bepalen hoe wij aan deze dag vorm gaan geven.

Verbinding

Ontwikkelen