Kennismaken met school

Rondleiding

Nieuwe ouders nodigen wij graag uit voor een rondleiding. Tijdens deze rondleiding krijgt u informatie over onze school en ons onderwijs en maakt u kennis met de dagelijkse praktijk. U kunt de sfeer proeven en zien hoe en waar de leerlingen werken.
Vanwege corona moeten wij de contactmomenten zoveel mogelijk beperken. Omdat wij het belangrijk vinden dat u bij het maken van een schoolkeuze voor uw kind ook echt de school kunt bezoeken, bent u nog steeds van harte welkom, maar nu op een tijdstip waarop de kinderen niet op school zijn.

De rondleidingen worden gegeven op onderstaande dagen. Om u aan te melden voor een rondleiding kunt u een mail sturen naar: aloysiusschool@kpoa.nl. Vermeld hierbij uw naam en telefoonnummer, de naam en geboortedatum van uw kind en op welke dag en welk tijdstip u wilt komen.

Vrijdag 18 juni om 14.15 uur
Vrijdag 25 juni om 14.15 uur of om 15.15 uur

Scholen op de kaart

Op de website www.scholenopdekaart.nl vindt u uitgebreide informatie over alles wat onze school kenmerkt.